Bert!

Jeg hadde lyst til og skrive dette innlegget til min bestevenninne Amalie. Hvor skal jeg begynne? Første gang jeg så deg var når vi begynte i korps sammen når du gikk i andre og jeg i tredje, vi fikk ganske god kontakt veldig fort ettersom vi var og er så like. Jeg er utrolig glad jeg begynte i korps selv om det er drit kjedelig. Tenk på alt vi har opplevd på grunn av det, Kroatia, England, seminarer og andre korpsturer. De turene er noe av de kjekkeste opplevelsene jeg har hatt. Alt vi har funnet på, gjemt klærne til folk, lurt folk til og dumme seg ut, tulleringt folk til de blir irriterte, fått hele korps til og vente på oss veldig fordi vi hadde bestemt oss for og shoppe litt lenger i England (Ok, de har egentlig ventet på oss hver gang hele korpset skal møtes) selv om vi hadde fått klar beskjed om og komme tidsnok for 1 gangsskyld ( vi kom faktisk tidsnok en gang fordi vi gikk oss vill og ente opp der vi startet, flaks ), plagt folk, hevet sånn godterisaft på dører ( ikke spør ), og mange andre ting.

Vi er faktisk skummelt like på innsiden. Vi har lik humor ( veldig dårlig humor ), begge kan bli veldig fort hypre, begge snakker i et sett (noe ikke korpset likte så godt) og ja vi er egentlig bare ganske like.Amalie er en person jeg virkelig kan si alt til. Jeg vet hun er 120% til og stole på. Hun er en venn jeg vet jeg ikke kommer til og miste uansett hva som skjer. Jeg er så utrolig heldig som har henne! Det er litt morsomt egentlig, fordi de første årene vi kjente hverandre var vi aldri med hverandre hjemme og vi var liksom ikke så veldig gode venner, bare korpsvenner haha. Men etter tiden begynte vi heldigvis og være mer med hverandre, og det er jeg veldig glad for!
Begynner og blogge igjen

Jeg skal begynne og blogge igjen. Jeg har savnet og blogge i det siste. I dag skal jeg presentere Spansk prøve muntlig fremføringen min. For og si det sånn så vet jeg ikke selv hva jeg snakker om, haha. Jeg skal presentere 8:30 så jeg er den første, på en måte er det veldig bra fordi da slepper jeg og grue meg og slikt, men på en måte er det dritt siden jeg måtte stå opp tidlig og jeg er dritt trøtt.

Kommer innlegg senere om turen min til Alpene i vinterferien.


Savner og være blond

Jeg farget jo håret mitt mørke brunt for ca et halvt år siden. Litt over 1 måned stripte jeg det lysere, og det er slik jeg har det nå. Skal så snart som mulig stripe det lysere, da blir det ca slik jeg hadde det forhåpentligvis.
Favoritt Apps

Sorry den dårlige bloggingen min. Jeg har bare ikke giddet rett og slett. Men nå er jeg blogg motivert ( varer sikkert kun i dag haha)

Jeg har en del apper på iphonen, men av alle er favorittene mine. Jeg kommer ikke til og forklare hva de forskjellige appene er, fordi jeg er helt forferdelig til og forklare.

- Twitter og facebook ( tok dem sammen siden de er litt kjedelige )

- Instagram, er helt hekta på det! 

- Temple run! Er heeeeeelt helta! Spiller det hele tiden. Det er så kjekt og spille hvis du venter på bussen eller noe. 

- Imovie, det er helt genialt! Jeg har jo imovie på macen, men det er så greit og ha det på iphonen. Du kan liksom laste ned redigerte videoer rett på youtube.

- Bakery Story. Jeg var veldig hekta på dette, men så ødela jeg mobilen og måtte begynne helt på ny og jeg hadde komt kjempe langt, så det er ikke like kjekt lenger.


 Dette er min gamle iphone, nå har jeg iphone 4s i hvit

Fotograf

Er på skolen igjen da. Sitter og holder på med prosjektet. 

Sania og Ingvild


haha meg og Ingvild 

School!

Nå sitter jeg på skolen. Vi har et prosjekt på skolen som heter "min framtid" der jeg og Ine er fotograf. Ine er ikke på skole nå så jeg har egentlig ikke så mye og gjøre.
Hårlengde

Lenge siden sist nå! Tok meg bare en liten pause i julen. I løpet av neste uke kommer det en vurdering av E.L.F produkter.

I løpet av de siste årene har jeg har litt forskjellige hårlengder. Jeg hadde litt langt men så ville jeg ha litt forandring, så jeg klipte meg til skuldrene. Jeg savner litt og ha så kort hår.


sorry dårlig kvalitet. ( kort hår )

( "langt hår" ) 8.klasse
 

Frustrerte fruer!

I dag fikk jeg endelig pinkode til iphonen! Jeg hadde en iphone skjønner du, men jeg klarte og ødelegge den. Jeg har nå iphone 4s i hvit.

I dag er den endelig sesongstart på frustrerte fruer. Jeg gleder meg kjempe mye til og endelig se det igjen. Jeg virkelig bare elsker det programmet! Jeg har fult med så lenge jeg kan huske! Så slutter spenningen aldri.


Og siden jeg var i en snøstorm før i dag og ikke har giddet og fikset meg på ny tar jeg et gammelt bilde

1 dag til ferie!

I morgen er det endelig juleferie for vår skole! Gleder meg sånn til ferie! Skal gjøre masse kjekt i hele ferien. Jeg husker ikke når vi begynner på skolen igjen da.


Landskamp

I går var jeg på kvadrat med Amalie på juleshopping, ikke at det ble så veldig mye ut av det. Klokken 19:00 dro vi til Amalie for og se Norge slå Frankrike i håndball! ikke at jeg følgte med og egentlig brydde meg.

 

 

Chris medina på kvadrat

I dag skal Chris Medina synge på kvadrat. For dere som ikke vet hva kvadrat er så er det et kjøpesenter som ligger i Sandnes. Jeg rekker det desverre ikke, selv om jeg har kjempe lyst. Men senere i dag skal jeg på kvadrat og bli ferdig med noen julegaver. Jeg er desverre sent ute med julegavene som vanlig, haha.
Byen

Skal snart til byen og spise middag med familien. Jeg vet ikke helt når jeg kommer hjem, men det blir nok sent. Så det blir kanskje ikke flere innlegg i dag, vi for se.
Litt om meg

Jeg er heter da Stine og blir 16 år neste måned. Jeg har hatt mange andre blogger, men jeg valgte nå og lage meg en ny, pga den andre var veldig (!!) dårlig. På fritiden spiller jeg golf, går i korps og står på twintip(om vinteren da så klart) .Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive nå, så jeg avslutter her


 Dette er da meg, og ja jeg er en Justin Bieber fan, haha!Jeg er en 15 år gammel jente som liker og spille golf, stå på twintip og være med venner. På denne bloggen skriver jeg om alt mulig.

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • Inspirasjon
 • Sminke

 • lenker

 • Eyeslipsface • hits