Frustrerte fruer!

I dag fikk jeg endelig pinkode til iphonen! Jeg hadde en iphone skjønner du, men jeg klarte og ødelegge den. Jeg har nå iphone 4s i hvit.

I dag er den endelig sesongstart på frustrerte fruer. Jeg gleder meg kjempe mye til og endelig se det igjen. Jeg virkelig bare elsker det programmet! Jeg har fult med så lenge jeg kan huske! Så slutter spenningen aldri.


Og siden jeg var i en snøstorm før i dag og ikke har giddet og fikset meg på ny tar jeg et gammelt bilde

1 dag til ferie!

I morgen er det endelig juleferie for vår skole! Gleder meg sånn til ferie! Skal gjøre masse kjekt i hele ferien. Jeg husker ikke når vi begynner på skolen igjen da.


Landskamp

I går var jeg på kvadrat med Amalie på juleshopping, ikke at det ble så veldig mye ut av det. Klokken 19:00 dro vi til Amalie for og se Norge slå Frankrike i håndball! ikke at jeg følgte med og egentlig brydde meg.

 

 

Inspirasjon//weheartit

Chris medina på kvadrat

I dag skal Chris Medina synge på kvadrat. For dere som ikke vet hva kvadrat er så er det et kjøpesenter som ligger i Sandnes. Jeg rekker det desverre ikke, selv om jeg har kjempe lyst. Men senere i dag skal jeg på kvadrat og bli ferdig med noen julegaver. Jeg er desverre sent ute med julegavene som vanlig, haha.
Byen

Skal snart til byen og spise middag med familien. Jeg vet ikke helt når jeg kommer hjem, men det blir nok sent. Så det blir kanskje ikke flere innlegg i dag, vi for se.
Litt om meg

Jeg er heter da Stine og blir 16 år neste måned. Jeg har hatt mange andre blogger, men jeg valgte nå og lage meg en ny, pga den andre var veldig (!!) dårlig. På fritiden spiller jeg golf, går i korps og står på twintip(om vinteren da så klart) .Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive nå, så jeg avslutter her


 Dette er da meg, og ja jeg er en Justin Bieber fan, haha!Jeg er en 15 år gammel jente som liker og spille golf, stå på twintip og være med venner. På denne bloggen skriver jeg om alt mulig.

arkiv

  • Desember 2011

  • kategorier

  • Blogg
  • Inspirasjon
  • Sminke

  • lenker

  • Eyeslipsface  • hits